• Homepage

Bureau Benedictus BV

Gespecialiseerd in schuldhulp aan particulieren en ondernemers in het noorden van Nederland

Beschermingsbewind

Over beschermingsbewind en schuldenbewind kunnen we kort zijn, dat doen we zelf niet. Wel werken we samen met meerdere beschermingsbewindvoerders. 

In de praktijk zien we regelmatig dat mensen met alleen maar een schuldenprobleem (verder redt de persoon zich prima) schuldenbewind aanvragen en ten onrechte denken dat ze dan na een bepaalde termijn van hun schulden af zijn. Schuldenbewind is echter bedoeld om de financiële situatie stabiel te maken en te houden. Als er ruimte is kunnen de schulden volledig worden afgelost, is die ruimte er niet dan is schuldsanering noodzakelijk en worden wij ingeschakeld. 

Beschermingsbewindvoerders schakelen ons ook vaak in als hun klant met een schuldenprobleem zit wat niet snel genoeg of helemaal niet via de gemeente wordt opgelost. Wij denken altijd in oplossingen, zien meerdere mogelijkheden, waarbij de werkzaamheden in overleg met de beschermingsbewindvoerder kunnen worden verdeeld.

Als een klant niet stabiel is en/of er ook andere problemen dan schulden zijn, verwijzen wij waar nodig door naar een (goede) beschermingsbewindvoerder of andere hulpverlener. Andere problemen moeten ook opgelost worden wanneer je aan de schulden begint, anders is het dweilen met de kraan open.

 


Bureau Benedictus BV
Greate Buorren 16
9263 PM Garyp

E-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon   0511-522034
Fax  0511-522230

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag
van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Telefonisch spreekuur bewindvoerders
maandag t/m vrijdag van 10.00 - 12.00 uur


© Bureau Benedictus