• Homepage

Bureau Benedictus BV

Gespecialiseerd in schuldhulp aan particulieren en ondernemers in het noorden van Nederland

Particulieren met schulden

Voor schuldhulp kunt u aankloppen bij de gemeente. De schuldhulp wordt soms door de gemeente zelf uitgevoerd maar in veel gevallen uitbesteed aan partijen zoals kredietbanken.

De gemeente betaalt de kosten, maar u bent helaas niet de enige in de rij. Het kan soms lang duren voordat u geholpen wordt en soms worden er redenen gegeven om u (nu nog) geen hulp te bieden.

Onze dienstverlening is niet gratis, maar u wordt wel direct met maatwerk geholpen. De kosten worden vaak door familie, werkgever of alsnog door de gemeente betaald.

Duurt het te lang, dreigt er beslag en ontruiming of wordt u helemaal niet geholpen? Neem dan vrijblijvend contact op. Als we mogelijkheden zien dan plannen we een gratis intakegesprek bij ons op kantoor. U ontvangt daarna een plan van aanpak en kostenopgaaf. De keus is dan aan u.


"Melanie* heeft nooit geleerd met geld om te gaan. Haar ouders hadden schulden en voor ze op 18-jarige leeftijd het huis uit ging had ook Melanie al schulden waar ze geen weet van had. Door stress, omgang met verkeerde mensen en verkeerde keuzes stapelden de schulden zich al snel op. Melanie werd uit huis gezet en ging zwerven..."

Lees verder:
De stip aan de horizon met de juiste bewindvoerder

Bureau Benedictus BV
Greate Buorren 16
9263 PM Garyp

E-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon   0511-522034
Fax  0511-522230

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag
van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Telefonisch spreekuur bewindvoerders
maandag t/m vrijdag van 10.00 - 12.00 uur


© Bureau Benedictus